Magnetiseren

Wat is magnetiseren?
Elk mens heeft een energieveld en een hoeveelheid energie ter beschikking.
Door mijn helder voelen kan ik dat waarnemen.
Dat kan als de ander zich er voor open stelt.
Door het magnetiseren kan ik het energieveld van mensen beïnvloeden, beter verdelen en positieve energie toevoegen.
Bijvoorbeeld: bij hoofdpijn of bij stress en ernstige vermoeidheid is het mogelijk de energie beter te verdelen of toe te voegen waardoor de klachten verminderen of soms zelfs verdwijnen. Magnetiseren kan buitengewoon helend zijn en is een goed hulpmiddel om rustiger te worden bij overmatige geestelijke belasting, een gemakkelijk gevolg van onze drukke en prestatiegerichte samenleving. Magnetiseren is een manier om lichaam en geest weer in balans te brengen. Bij het magnetiseren maak ik gebruik van energie met hulp van de liefde van God.
Een sessie met het magnetiseren duurt ongeveer 10 tot 20 minuten.
De behandeling bestaat uit het geven van een aantal basishandelingen om de geblokkeerde levenskracht los te maken, zodat de energie weer vrij kan stromen.
Om een goed resultaat te krijgen is het wenselijk dat er meerdere behandelingen plaatsvinden omdat een klacht vaak al meerdere jaren bestaat en deze dus niet in één keer is te genezen.
Het is raadzaam om de behandeling minstens drie keer te herhalen met eventueel een vervolg in samenspraak of wanneer u het gevoel hebt dat het weer nodig is.
Vraag gerust meer informatie over de behandeling of wanneer u wilt weten of uw klacht behandeld kan worden!